Rolety - Wersja do druku +- Forum Mieszkańców Osiedla Familijnego w Krakowie (https://forum.osiedle-familijne.pl) +-- Dział: Offtopic (/forum-12.html) +--- Dział: Hydepark (/forum-13.html) +--- Wątek: Rolety (/thread-100.html) |
Rolety - Anna - 27-09-2016 12:51 Cześć, Dość mocno się na naszym osiedlu reklamuje firma montująca rolety "Najtańsze we wszechświecie". Ich oferta jest rzeczywiście najtańsza, tylko pytanie, czy może jest tu ktoś kto korzystał z ich usług i może potwierdzić, że nie rozpadną się od razu? Pytam, bo widziałam, że kilkukrotnie ich samochód stał pod osiedlem, więc chyba u kogoś montowali. Ewentualnie czy ktoś może polecić jakąś inną firmę? RE: Rolety - eskaibea - 27-09-2016 17:34 Ja polecam kupic na necie. Oczywiscie jesli bardzo Ci sie nie spieszy. Montaz rolet jest banalnie prosty, a oszczednosc do 50%. Wysylaja probki materialow itd. Mozesz przemyslec tez taka opcje. @edit Co do tej firmy to chcialem u nich zamowic rolety drewniane, ale nadal sie zastanawiam. RE: Rolety - Janusz - 23-04-2017 16:23 Podbijam temat. Ktoś z Państwa korzystał z usług tej firmy i może się podzielić opinią? RE: Rolety - mieszkaniec - 28-04-2017 16:44 Ja mam plisy. Pomiar, wybór materiałów, czas wykonania, montaż - wszystko na plus, a przynajmniej tak było 2,5 roku temu. |