![]() |
serwis sprzątający - brudne klatki - Wersja do druku +- Forum Mieszkańców Osiedla Familijnego w Krakowie (https://forum.osiedle-familijne.pl) +-- Dział: Nasze osiedle (/forum-1.html) +--- Dział: Funkcjonowanie osiedla (/forum-11.html) +--- Wątek: serwis sprzątający - brudne klatki (/thread-154.html) |
serwis sprzątający - brudne klatki - Akna131 - 15-12-2017 09:30 dzień dobry dziś zgłosiłam do P. Skrzyniarza fakt ze nasz serwis sprzątający nie wywiązuje się absolutnie z obowiązków. parter w bloku 122b klatka pierwsza nie był mury od tygodni. Proszę też o interwencje w tej sprawie. Pan Skrzyniarz twierdzi ze klatki są sprzątane przynajmniej raz w tygodniu co absolutnie nie ma pokrycia z rzeczywistością. RE: serwis sprzątający - brudne klatki - Anna - 18-12-2017 19:09 W bloku 122b nie bywam, ale w 122c (pierwsza klatka) rzeczywiście widzę Panią mniej więcej raz w tygodniu. RE: serwis sprzątający - brudne klatki - kkuba - 18-12-2017 20:00 Zgadzam się w 100% z tym, że nasz serwis nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, parter pierwszej klatki 122b ale i nie tylko bo na poszczególnych pietrach jest brudno, nawet tak widoczne miejsca ja się czeka na windę kąty przy przy windach poprsotu syfff... rozmawiałem ze p.Skrzyniarzem już jakiś czas temu a on twierdzi, że on wszystko nadzoruje i że jest super ![]() płacimy za sprzątanie każdego m2 i właściciel firmy sprzątającej bierze kasę a p.Skrzyniarz przymyka oko. Tylko, że to są wszystko układziki i dopóki grupa kilkuosobowa nie zainteresuje się tematem to buma serwis to zlewa. RE: serwis sprzątający - brudne klatki - db122b_ajs - 19-12-2017 09:59 Fakt jakość sprzątania nie jest zbyt wysoka. Czesto jest mycie do wycieraczki, ale juz wokol niej nie. Czy w tym roku bylo generalne czyszczenie plytek i fug? Z tego co pamietam mialo byc co roku. Trzeba poobserwowac jak czesto widać sprzątaczki (kiedyś regularnie spotykalam je w piątki miedzy 7 a 8 rano, co wiązało się z pobytem p. Skrzyniarza na osiedlu), i dokumentowac jakość sprzatania. Dzis czułam plyn do mycia podłóg na parterze. Na moim pietrze juz nie. W ogóle jest gdzieś grafik, kiedy (ktorego dnia tygodnia) powinna firma sprzątająca byc? RE: serwis sprzątający - brudne klatki - Akna131 - 20-12-2017 12:01 ja napisze maila w tej sprawie jeszcze raz do P Skr zyniarza i wykonam telefon. czy mogłabym prosić Państwa o adresy mailowe na priv? dodam Państwa do komunikacji prosząc o grafik i chyba tez zacznę robic zdjęcia do ofichalnej skargi w tej sprawie. Nie może to tak wyglądać . |