Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - Wersja do druku +- Forum Mieszkańców Osiedla Familijnego w Krakowie (https://forum.osiedle-familijne.pl) +-- Dział: Nasze osiedle (/forum-1.html) +--- Dział: Funkcjonowanie osiedla (/forum-11.html) +--- Wątek: Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego (/thread-16.html) Strony: 1 2 |
Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - tkaczuu - 13-02-2015 20:54 Witam, być może nie wszyscy wiedzą ale dla naszego osiedla uruchomiony jest system informacyjny dot. naliczeń, płatności, stanu liczników itd. http://www.marhalonline.pl Login i hasło przydziela do niego Pan Janusz Skrzyniarz, po uprzednim napisaniu do niego wiadomości email z prośbą o dodanie do systemu. RE: Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - noname - 19-02-2015 19:25 czy ten pan administrator wysłał może komuś ten login i hasło do tego systemu należności po napisaniu maila??? RE: Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - tkaczuu - 19-02-2015 22:06 Tak, ja otrzymałem. RE: Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - bergkamp - 19-02-2015 22:20 Ja już 3 razy wysyłałem wiadomość z prośbą o dołączenie do systemu i podanie loginu, jak na razie bez odzewu. Pierwsza wiadomość poszła jeszcze w tamtym roku, dostałem odpowiedź, że w dniu następnym dostanę dane do systemu i od tego czasu cisza, ostatnia wiadomość poszła na początku tego tygodnia i dalej nic. RE: Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - noname - 21-02-2015 19:11 Ale wysyłaliście na tego maila czy jakiegoś innego: j.skrzyniarz@buma.com.pl ??? RE: Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - bergkamp - 22-02-2015 23:49 Tak na tego maila, wcześniej już z Panem Skrzyniarzem korespondowałem, a teraz cisza. RE: Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - szuani - 24-02-2015 23:19 Zgadza się, pan Janusz coś ostatnio słabiej odpowiada na maile. Ja sama czekam na odpowiedź od niego. Pozostaje wykonać telefon.... RE: Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - tkaczuu - 05-08-2018 20:21 Czy ten system marchalonline pokazuje Wam aktualne dane? RE: Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - kkuba - 07-08-2018 00:37 Nie pokazuje aktualnych ponieważ już na zebraniu wspólnoty była informacja o nowym systemie który buma wprowadza RE: Elektroniczny system informacyjny dla mieszkańców Osiedla Familijnego - tkaczuu - 13-08-2018 19:09 Jaki to system, w jaki sposób można się do niego zalogować? |