Zdejmowanie grzejnikow a ciepła woda... - Wersja do druku +- Forum Mieszkańców Osiedla Familijnego w Krakowie (https://forum.osiedle-familijne.pl) +-- Dział: Nasze osiedle (/forum-1.html) +--- Dział: Budynek 122 (/forum-2.html) +--- Wątek: Zdejmowanie grzejnikow a ciepła woda... (/thread-42.html) |
Zdejmowanie grzejnikow a ciepła woda... - szuani - 24-03-2015 20:25 Szanowni Sąsiedzi, Dzisiaj po raz kolejny wystąpiła w naszym mieszkaniu pewna niedogodność, która już się zdarzyła kilka razy, a mianowicie nagle przestała nam płynąć ciepła woda... Chciałam Was prosić o pomoc w unikaniu takich sytuacji na przyszłość. Po zgłoszeniu po raz pierwszy usterki panu Skrzyniarzowi, wyjaśniono mi, że jest to wynik zdejmowania grzejników przez innych użytkowników bloku. Moje mieszkanie nie ma pompki ciepłej wody (co jest zgodne z projektem - pion mieszkań 39 metrowych od wschodniej strony) i jak wystąpi takie wydarzenie jak zdjęcie grzejników w innym mieszkaniu to urządzenie kontrolujące ciśnienie wody w bloku nie radzi sobie i musi być manualnie poprawione by wróciła ciepła woda w naszym mieszkaniu (byc może w całym pionie - tego nie jestem pewna bo nie rozmawiałam z innymi użytkownikami mieszkań z tego pionu). Możemy sobie jednak pomóc i tutaj jest prośba z mojej strony. Jeśli planujecie Państwo prace remontowe i podczas nich zdejmować grzejniki to dajcie proszę znać administracji tak by mogli od razu poprawić ciśnienie wody... |