![]() |
parkowanie przed blokami - Wersja do druku +- Forum Mieszkańców Osiedla Familijnego w Krakowie (https://forum.osiedle-familijne.pl) +-- Dział: Nasze osiedle (/forum-1.html) +--- Dział: Funkcjonowanie osiedla (/forum-11.html) +--- Wątek: parkowanie przed blokami (/thread-49.html) |
parkowanie przed blokami - AMZ - 19-05-2015 22:12 chcialam sie dowiedzieć, czy po zebraniu wspólnoty dostaliśmy jakaś odpowiedz odnośnie postawienia kwietników przed budynkiem 122 oraz wzdłuż inwestycji B. W rozmowie z Panem Skrzyniarzem uzyskałam informacje, ze nie przypomina sobie byśmy o tym rozmawiali na zebraniu, a kwestie parkowania rozwiązuje strażą miejska (sic!). RE: parkowanie przed blokami - GREM - 20-05-2015 12:50 (19-05-2015 22:12)AMZ napisał(a): chcialam sie dowiedzieć, czy po zebraniu wspólnoty dostaliśmy jakaś odpowiedz odnośnie postawienia kwietników przed budynkiem 122 oraz wzdłuż inwestycji B. W rozmowie z Panem Skrzyniarzem uzyskałam informacje, ze nie przypomina sobie byśmy o tym rozmawiali na zebraniu, a kwestie parkowania rozwiązuje strażą miejska (sic!). Zero informacji... tak samo jaki jest kod do bramy pomiędzy blokami 122B -122C RE: parkowanie przed blokami - Mikki - 21-05-2015 14:39 Ten Pan wiele rzeczy nie pamieta. Najczęsciej tego o czym mowa i co jest do zrobienia. RE: parkowanie przed blokami - tkaczuu - 21-05-2015 18:12 Straż miejska właśnie tak zajmuje się sprawą !;/ Siedzą i piszą kwity.. Zdjęcie z godz. 18.50 ![]() RE: parkowanie przed blokami - Michał - 22-05-2015 05:10 zaparkowali nieprawidłowo, zwróciłeś im uwagę? RE: parkowanie przed blokami - AMZ - 22-05-2015 07:49 Brawo, ale chyba nie skutecznie, bo dziś znów jest to samo! RE: parkowanie przed blokami - Bart - 22-05-2015 09:50 Pytanie skoro się wściekacie że przyjeżdża straż miejska to po jakiego ciula ją wzywacie sami z siebie nie podejmują interwencji tak kiedyś mi powiedzieli. A co do kwietników przed blokiem dla mnie to bardzo słaby pomysł ale to przypomnę wam jak goście do was przyjadą i nie będą mieli gdzie zaparkować to wtedy porozmawiamy czy tak to bardzo potrzebne. Przypomnę parking biedronki nie publiczny wiec zapraszajcie gości by przyjechali komunikacją miejską bądź taksówką (oczywiście kwietniki i inne wasze pomysły nie dotyczą gości) RE: parkowanie przed blokami - AMZ - 22-05-2015 17:28 Ale goście to inna kwestia. Codziennie nie przyjeżdzają. Poza tym, goście rownież powinni pozostawiać swoje samochody w miejscach do tego przeznaczonych. Jak ja jadę do kogoś samochodem nie wymagam aby czekało na mnie miejsce. |