Zajmowanie cudzych miejsc parkingowych
|
12-03-2015, 22:05
|
|||
|
|||
Zajmowanie cudzych miejsc parkingowych
Właściciela VW Jetta nr rej. KMY 9SA4 proszę o nie zajmowanie mojego PRYWATNEGO miejsca parkingowego przed blokiem 122.
Zwykła uczciwość wymaga, aby przynajmniej zapytać o zgodę właściciela... |
|||
24-04-2015, 20:20
|
|||
|
|||
RE: Zajmowanie cudzych miejsc parkingowych
Ten Pan jest znany z zajmowania miejsc. Zgoniłem go już raz sprzed bloku i raz z mojego miejsca podziemnego. Kpina.
|
|||
01-04-2016, 21:00
|
|||
|
|||
No i powtórka z rozrywki.
Właściciela białego Renault Clio nr rej. KRA 6663E proszę o nie zajmowanie mojego PRYWATNEGO miejsca parkingowego przed blokiem 122. Czy tak trudno zrozumieć napis na tabliczce przy miejscu parkingowym. Tam jest wyraźnie napisane że to WŁASNOŚĆ PRYWATNA... A może faktycznie, za radą niektórych mieszkańców, mam wzywać Straż Miejską? |
|||
09-04-2016, 11:16
|
|||
|
|||
Witam,
Wczoraj wieczorem okazało się, że moje miejsce parkingowe w garażu podziemnym zostało zajęte przez inne auto. Dziś rano za szybą mojego auta widniała kartka, z której wynika, że to administracja budynku wskazała moje miejsce parkingowe jako wolne. Oczywiście Pan Skrzyniarz ma wyłączony telefon a od poniedziałku jest na urlopie. Taka sytuacja już miała miejsce, kiedy trwały roboty budowlane przy budynku 122C, kiedy pilot do bramy został udostępniony pracownikom budowy i także moje miejsce parkingowe było zajmowane. Wspomnę, że nie mogę się administracji doprosić o dodatkowy pilot do bramy garażowej od ponad pół roku. Odpowiednie kroki zostaną podjęte i niech teraz administracja oraz BUMA tłumaczy z bezprawnego udostępniania prywatnych miejsc postojowych. |
|||
23-07-2017, 21:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-07-2017 21:35 przez dominikaxd7.)
|
|||
|
|||
Witam, jest kolejny intruz, który stwierdził, że będzie stawał w przejeździe, a co za tym idzie utrudnianie zaparkowania na miejscu parkingowym.
Czarny mercedes KMY FA23. Podobno to nie pierwszy raz. |
|||
26-07-2017, 06:21
|
|||
|
|||
Czarny mercedes KMY FA23 już któryś raz staje w przejeździe tak, że nie mogę wyjechać ze swojego miejsca parkingowego!!!! Jestem ciekawa skąd ten Pan ma pilota? Szkoda, że osoba, która bierze pieniądze za "zarządzanie garażem" nie interweniuje w takich przypadkach.
|
|||
01-08-2017, 05:47
|
|||
|
|||
(26-07-2017 06:21)sazu napisał(a): Czarny mercedes KMY FA23 już któryś raz staje w przejeździe tak, że nie mogę wyjechać ze swojego miejsca parkingowego!!!! Jestem ciekawa skąd ten Pan ma pilota? Szkoda, że osoba, która bierze pieniądze za "zarządzanie garażem" nie interweniuje w takich przypadkach. Sprawa została zgłoszona ![]() ![]() Jeśli ktoś zobaczy, że auto stoi proszę o podsyłanie zdjęć ![]() |
|||
08-09-2017, 16:03
|
|||
|
|||
Właściciel mercedesa o nr KR 248WC proszony jest o nie parkowanie na cudzym miejscu postojowym !!!!!
|
|||
02-10-2017, 05:02
|
|||
|
|||
Kolejny Królewicz ;-)
![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »