Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UWAGA ! Bezdomni w śmietniku blok 122 !!!
08-04-2017, 10:21
UWAGA ! Bezdomni w śmietniku blok 122 !!!
Witam,

Prawdopodobnie od 2 tygodni w pomieszczeniu na kontenery w bloku 122 nocują 2 śmierdzące żule, stali rezydenci Biedronki. Osobiscie sam o tym się przekonałem rano ok. 7.00 we czwarter (06.04), zgłosiłem sprawę na straż miejską oraz do P. Janusza S. Wczoraj wieczorem wracając przed 22.00 zuważyłem 2 owych patusów pod biedronką. po 23.00 zszedłem wyżucić śmieci i spotkałem się z nimi w śmietniku! Usunąłem patusów momentalnie, wezwałem straż miejsą (nie wiem czy przyjechała).
Niestety ktoś wpuszcza brudasów do naszego bloku - jest do NIEDOPUSZCZALNE!
Zaraz będziemy mieć tu przytułek dla pijaków. Należy walczyć z tą patologią!

Stąd mój apel - nie wpuszczajcie nieznajomych na teren naszego osiedla!
Zwracam się ogólnie do całej naszej społeczności, proszę nie odbierać tego jako atak personalny.

Jeżeli coś przypuszczaście, zwraca waszą uwagę, że ktoś obcy może chcieć się dostać na teren naszego osiedla to reagujcie.

Na chwilę obecną jest sytuacja że moja narzeczona czy sąsiadka boją się iść wyrzucić śmieci bo nie wiedzą co ich tam może spotkać! NIEDOPUSZCZALNE!

Dzisiaj spróbuje zainterweniować w sklepie aby sami spróbowali uporać się z tą patologią która zaczepia kobiety z dziećmi, starszych ludzi przed biedronka, wiedzą że się ich boją i dadzą pieniądze na alkohol.

Proszę o wasze zdanie, spostrzeżenia, potrzebuje jak najwiecej informacji, nie pozostawię tego i liczę że znajdę osoby które będą chciały mi pomóc.
Chodzi o naszą okolice i bezpieczeństwo na niej!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
UWAGA ! Bezdomni w śmietniku blok 122 !!! - Pasterz - 08-04-2017 10:21

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości