Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UWAGA ! Bezdomni w śmietniku blok 122 !!!
08-05-2017, 17:36
RE: UWAGA ! Bezdomni w śmietniku blok 122 !!!
Temat ciągle wałkowany, już z 4 razy osobiscie sam ich wywalełem ze śmietnika. Po świętach wielkanonych widziałem jak karetka przyjechała i jednego zabierała. Dzisiaj dowiedziałem się że wchodzą na kod 2490. Kod zgłosiłem p. Januszowi, pewnie na dniach zostanie zmieniony. Jeżeli ktoś im go celowo podał to gratuluję i proponuję zabrać sobie ich do własnego mieszkania. Mogła też wyjść sytuacja że któraś z łajz podpaczyła jak jakaś osoba go wpisuje (kkuba o tym wspomniał). W rozmowie z panem Januszek Skrzyniarzem dowiedziałem się również że niektórzy lokatorzy potrafią im wino kupić, nie wiem na ile to prawda bo dla mnie brmi to kuriozalnie. Napisałem maila do BOK biedronki załączając zdjęcia jak piją wódę przed naszymi oknami na terenie parkingu. Jeżeli ktoś ma czas to bardzo proszę również takowego maila napisać(brak bezpieczeńśtwa klientów, włamania na pobliskie osiedla, groźby porysowania samochodu jeżeli nie uzyskają pieniędzy, zaczepianie kobiet z dziećmi, spożywanie alkoholu bezpośrednio przy sklepie, kradzieże na pobliskich osiedlach), aby może zrobili coś z tym tematem gdyż sklep ich przyciąga, a ludzie dają pieniądze zamiast gonić te łajzy. Tak samo zadzwonić do Janusza i też mu dać do zrozumienia że sprawa jest priorytetowa i trzeba ją jak najszybicej załatwić gdyż zaraz będziemy miec tu meline a nie spokojne osiedle!

Dodatkowo dowiedziałem się że śpią w jednym z bloków wybudowanych w 2 albo 3 etapie. Jeżeli ktoś coś na ten temat wie to niech da znać. Może być też informacja prywatna gdyż mam pewną propozycję jak ten temat mogę spróbować załatwić.
Nie jest to mój biznes ale mieszkany na jednym osiedlu i mam nadzieję że poważnie traktujemy temat naszego wspólnego bezpieczeństwa.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: UWAGA ! Bezdomni w śmietniku blok 122 !!! - Pasterz - 08-05-2017 17:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości