Awarie zasilania i brak wody
|
20-07-2015, 21:43
|
|||
|
|||
Awarie zasilania i brak wody
Czy Was też wkur**a trzecia awaria w ciągu dwóch miesięcy gdzie przy problemach z prądem następuje całkowity brak wody?
Pisałem już w tej sprawie do Bumy jak również dzwoniłem wiele razy do Pana Janusza i wygląda na to, że nadal nie wiadomo co jest przyczyną tych problemów.. Człowiek idzie spać i nie wie czy rano będzie miał wodę w kranie (i spłuczce).. Po 3 latach od oddania do użytku budynku okazuje się, że mamy duży problem z podstawowymi instalacjami. Ma ktoś więcej informacji na ten temat albo pomysł co można zrobić, żeby dopilnować aby to zostało naprawione? |
|||
20-07-2015, 22:02
|
|||
|
|||
RE: Awarie zasilania i brak wody
Zdecydowanie coś jest nie tak, a brak wody jest ściśle związany z brakiem prądu, prawdopodobnie jakaś pompa podaje ją na wyższe piętra... no ale powinna mieć przecież jakieś zasilanie awaryjne. Jeżeli dostaniesz odpowiedź od administracji to proszę umieść ją tutaj.
|
|||
22-07-2015, 19:37
|
|||
|
|||
Właśnie problem był na początku z przełączaniem z zasilania awaryjnego na podstawowe (po jego powrocie). Po awarii w maju pisałem do Bumy i odpowiedź była taka, że nie zadziałał poprawnie układ przełączający z powrotem na zasilanie podstawowe i budynek został odcięty całkowicie od zasilania (w tym wody - nie wiem czy cały, na pewno >=7 piętra)..
Jednak podobne awarie zdarzyły się jeszcze dwukrotnie, z tym że wtedy zasilanie wracało normalnie, woda już nie.. ![]() Na pewno dam znać jak będę coś wiedział bo temat bardzo mnie irytuje.. |
|||
26-11-2018, 10:08
|
|||
|
|||
Witam. Ma ktoś może jakieś informację odnośnie braku wody?
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości