Tematy do poruszenia na Zebraniu Wspólnoty.
|
17-02-2015, 21:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2015 21:16 przez bergkamp.)
|
|||
|
|||
RE: Tematy do poruszenia na Zebraniu Wspólnoty.
Seal Nie ma znaku zakazu zabraniającego parkować wzdłuż chodnika, już wcześniej o tym wspominałem. Sprawa z identyfikatorami mogłaby po części rozwiązać sprawę zważając na to, że w ciągu dnie wzdłuż chodnika samochodów parkuje mnóstwo zastawiając również miejsce manewrowe przed bramą wjazdową dla straży pożarnej, a w godzinach wieczornych stoi tam tylko kilka samochodów co ewidentnie świadczy o tym że parkują tam "obcy".
ATM nie masz do końca racji, rozmawiałem z deweloperem i wyraźnie było powiedziane, że łącznie miejsc parkingowych naziemnych i podziemnych jest mniej niż mieszkań, a do niektórych mieszkań wykupione są po dwa miejsca postojowe więc wynika z tego, że nie wystarczy miejsc postojowych dla wszystkich mieszkańców, a każdy musie gdzieś zaparkować. Ciekaw jestem czy te osoby którym tak strasznie przeszkadzają samochody parkujące wzdłuż chodnika swoich gości wyślą na parking np pod "Krokusem". Moim zdaniem problemem nie są parkujące samochody, ale brak kultury parkowania. Kolejna sprawa to problem dużych samochodów ciężarowych dostarczających surowce na III etap, blokują drogę nieraz na kilkanaście minut i niszczą nawierzchnie w naszej drodze dojazdowej manewrując w tym wąskim wjeździe. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości