Tematy do poruszenia na Zebraniu Wspólnoty.
|
19-02-2015, 19:23
|
|||
|
|||
RE: Tematy do poruszenia na Zebraniu Wspólnoty.
Poruszył ktoś wcześniej kwestie odnośnie opłaty za miejsce postojowe w garażu podziemnym i też uważam, że jest trochę za wysokie, porównując do budynku prawie obok dobrego pasterza 118 Apartamenty kaskada opłata wynosi 44 zł/mc (opłata za energie, wentylacje, sprzątanie i ewentualne naprawy). A byłem na zebraniu wspólnoty w innej części krakaowa to ustalili jeszcze niższą…więc widać ze się da….
Również jeden z mieszkańców zapytał mnie czy nie jest to bezsensowne że na każdym piętrze gdy wychodzimy z winy świato po wejściu do mieszkania świeci różny czas. No i z ciekawości sprawdziłem to szybko 3 najbliższe mi piętra i jest to prawda na jednym świeci się 1 minute na drugim 4 a na innym 7 to chyba coś nie tak….??? Szkoda kasy tak myśle… Jeżeli chodzi o kwestie parkowania wzdłuż budynku 122B zgadzam się 100% że powinien być totalny zakaz na chodniku (gdy kupowałem mieszkanie takie zapewnienie dostałem od dewelopera że jest chodnik i droga pożarowa i droga przejazdowa a nie parking!!!). Mam nadzieje że na zebraniu zostanie ten temat załatwiony raz na zawsze. Goście niech parkują pod biedronką – blisko, sprawnie, bezpiecznie |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości