Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tematy do poruszenia na Zebraniu Wspólnoty.
19-02-2015, 23:18
RE: Tematy do poruszenia na Zebraniu Wspólnoty.
Tkaczuu dokładnie o tym samym pomyślałem, że parkując przy Biedronce, parkujemy na prywatnym terenie (tak mi się wydaje) właściciela Biedronki który udostępnia miejsca dla swoich klientów.

db122b_ajs owszem zgodziliśmy się na przejazd samochodów ciężarowych tego nie podważam, chodziło mi o to że bardziej uciążliwe jest gdy taki samochód zablokuje wjazd na naszą posesję przez kilkanaście minut niż poczekać 20 sekund żeby przepuścić kogoś wzdłuż naszych bloków.

Melman nie popieram tych którzy kupili mieszkanie i chcą parkować za darmo na chodniku, chce tylko żeby jak raz na rok przyjedzie do mnie choćby rodzina na dłużej żeby miała gdzie zaparkować i nie musiała wykupywać abonamentu na parkingu przy Quattro. Na chwilę obecną zgadzam się można tirem nawracać, ale zwróć uwagę ile jeszcze mieszkań jest niesprzedanych. Osobiście uważam, że ktoś kto ma samochód i kupił mieszkanie to powinien dokupić do niego miejsce postojowe. Zresztą odpuśćmy już ten temat bo każdy ma inne zdanie i tutaj raczej konsensusu nie dojdziemy, a szkoda rozpoczynać znajomości sąsiedzkie takimi kłótniami na forum. Pozostaje jeszcze wiele innych równie ważnych spraw do omówienia na spotkaniu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Tematy do poruszenia na Zebraniu Wspólnoty. - bergkamp - 19-02-2015 23:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości