Co nam nie pasuje/ przeszkadza na osiedlu?
|
02-12-2016, 15:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-12-2016 15:13 przez Mikki.)
|
|||
|
|||
RE: Co nam nie pasuje/ przeszkadza na osiedlu?
Brak koszy na śmieci przed blokiem 122. ( wystarczyły by chociażby dwa )
Bezsensowne doniczki, które nic nikomu nie dały a wręcz szpecą chodnik ( samochody jak stały tak stoją dalej więc jaki był ich sens ? ) Administrator ( ktokolwiek taki istnieje? efektów pracy nie widać, brak reakcji na zgłaszanie problemów, usterek, jedyny kontakt to informacja na klatkach schodowych informująca, iż jest na urlopie wypoczynkowym kilka razy w roku ) Bezsensowne koszenie trawy w miesiącu listopadzie? Chyba po to, aby na siłe dodać coś do bilansu wydatków. Nie działające łezki do wszystkich bramek na osiedlu, taki to problem zaprogramować? Rozumiem, że jeśli kupiłem mieszkanie w bloku 122 to już nie mogę korzystać z terenu zamkniętego ? ( łezki nie działają ). Niepoprawne działanie bramek wejściowych na teren zamknięty, piszczą, ciężko się otwierają, skrzypią ( tandeta ) Klatki schodowe ( ściany są brudne, nie pomalowane, wszędzie pełno ubytków, jednym słowem wielkie zaniedbania ze strony administracji ) Czy ktokolwiek widział pług / ciągnik w zimie, który dba o odśnieżanie osiedla? Ja osobiście w ciągu 4 lat nie widziałem ;-) Jednym słowem, cała administracja osiedla to wielka nieporadność. Kontaktując się w sprawach osiedlowych poprzez e-mail z administratorem ( brak odpowiedzi na zgłoszenia ), również taka sama reakcja na zgłoszenia wysłane prosto do BUMY. Podsumowując, kup mieszkanie, płać czynsz + podwyżki za administrowanie i nie wymagaj niczego. Idąc do Biedronki kup sobie sanki albo łyżwy, żebyś przypadkiem nie skręcił karku na nie odśnieżonym chodniku. Humorystycznie: Mariusz Max Kolonko, mówię jak jest ! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości