Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tematy do poruszenia na Zebraniu Wspólnoty.
13-02-2015, 13:33
RE: Tematy do poruszenia na Zebraniu Wspólnoty.
Również nie zgadzam się na parkowanie samochodów na terenie osiedla, ale czynią to między innymi pracownicy III etapu, sam byłem świadkiem takiej sytuacji, skutkuje to rozlanym w kilku miejscach olejem silnikowym. Natomiast w rozmowie z deweloperem podczas kupna mieszkania usłyszałem, że wjazd za bramę ma tylko straż, śmieciarka oraz mieszkańcy tylko i wyłącznie na potrzeby rozładunku. Tego wszyscy powinni się stosować.

Nie zgadzam się natomiast z pretensjami odnośnie parkowania na chodniku, oczywiście takiego parkowania które umożliwia swobodne poruszanie się pieszych nawet z wózkami dziecięcymi. Jak widać na zdjęciach powyżej można zaparkować tak że zostaje swobodny przejazd dla nawet dużych wozów strażackich jak i prawie cały chodnik, potrzeba tylko myśleć o innych podczas parkowania. Oczywiście nie zgadzam się na takie parkowanie jak jasny i zielony samochód, bo to nie jest już parkowanie wzdłuż chodnika tylko na "skrzyżowaniu" i uniemożliwia manewr dużym samochodom.

Jeśli chodzi o sam znak "B-36 zakaz zatrzymywania się" ustawiony na początku drogi dojazdowej po prawej stronie, to dotyczy on strony ustawienia znaku.

Sam mam wykupione miejsce postojowe w garażu, ale nie mam nic przeciwko jeśli ktoś zaparkuje samochód wzdłuż chodnika oczywiście tak żeby nie utrudniał korzystania zarówno z chodnika jak i drogi dojazdowej.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Tematy do poruszenia na Zebraniu Wspólnoty. - bergkamp - 13-02-2015 13:33

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości